Keuze uit meer dan 28 kleuren

Wat betreft haarverlengingen en extensions bent u bij mij zeker aan het juiste adres. Dat is namelijk een van mijn belangrijkste specialiteiten. Ik werk uitsluitend met Strings & Things (Euro Socap): kwaliteitsvolle hair extentions aan een betaalbare prijs.

We beschikken over een assortiment van meer dan 28 kleuren, die dan ook nog eens gekleurd kunnen worden. Het gaat hier over honderd procent echt haar, zodat u de extensions kunt bewerken met de stijltang zoals u met uw eigen haar zou doen.

Verschillende keuzes

Keratine extensions: stijl of natuurlijke krullen, comfortabel, zo goed als onzichtbaar en onvoelbaar, zorgt voor een naadloze hechting zonder schade toe te brengen aan de eigen haren.

Weft hair: fantastisch altenatief voor de klassieke extenties, kan volledig geplaatst worden in een mum van tijd zonder warmtebron, een volledige verlenging in minder dan een uur, gaan maanden mee en zijn herbruikbaar.

Clip-on: voor speciale gelegenheden, als u lang haar wenst maar toch geen extensions, in 10 minuten lang haar, door bevestigingclipjes bevestigt u dit systeem heel eenvoudig zelf.

Heeft uw haar wat extra lengte nodig? Contacteer me en ik kan u wat meer uitleg geven.

Back to Top